Eläköön, pyöräily valtavirtaistuu!

maanantai, 1. elokuuta 2011

Pyöräilyn merkitys vahvistuu koko ajan. Esimerkiksi vaatteita suunnittelevat nyt pyöräilijät pyöräilijöille. Ne ajat, jolloin pyöräily oli vain marginaalinen liikennemuoto, alkavat olla kaukana takana. Onneksi, sillä valtavirtaistumisen myötä pyöräily on pakko huomioida samalla tavalla kuin muutkin liikennemuodot.

Levikselle pisteet farkkujen suunnittelun erityispiirteistä: housut on tehty tavallisia farkkuja kestävämmästä kankaasta, joka hylkii sekä vettä että likaa. Vyö on suunniteltu U-lukon kantamista varten. Haarat, takataskut ja vyölenkit ovat vahvistettua kangasta. Farkkumateriaali on kauttaaltaan hieman venyvää, mikä tekee housuista myös erityisen mukavat. Lisäksi lahkeissa on tyylikkäät heijastinnauhat parantamassa näkyvyyttä pimeällä.

Kiitokset Cycleinhel-blogille aiheesta!

Martti Tulenheimo

avatar

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

6 thoughts on “Eläköön, pyöräily valtavirtaistuu!

  1. Harvoin olen niin muodin perään, mutta nämä byysat alkoi oikeasti houkutella.

   Malli on ”511 Skinny Commuter” saa myös hiekanvärisenä ja polven yli pitkänä ja myös joku pyöräilijöille suunnattu farkkurotsi löytyy. Farkkujen hinta rapakon takana 78$

   http://us.levi.com/product/index.jsp?productId=11628403

   Ilmeisesti tuote ei näillä näkymin ole Eurooppan markkinoilla. ”Available from this week in the US, the line won’t be made available in Europe for the time being.” http://www.bikeradar.com/news/article/levis-to-release-bike-commuting-clothing-range-31035/

Vastaa