Yleinen

Eläköön, pyöräily valtavirtaistuu!

maanantai, 1. elokuuta 2011

Pyöräilyn merkitys vahvistuu koko ajan. Esimerkiksi vaatteita suunnittelevat nyt pyöräilijät pyöräilijöille. Ne ajat, jolloin pyöräily oli vain marginaalinen liikennemuoto, alkavat olla kaukana takana. Onneksi, sillä valtavirtaistumisen myötä pyöräily on pakko huomioida samalla tavalla kuin muutkin liikennemuodot.

Levikselle pisteet farkkujen suunnittelun erityispiirteistä: housut on tehty tavallisia farkkuja kestävämmästä kankaasta, joka hylkii sekä vettä että likaa. Vyö on suunniteltu U-lukon kantamista varten. Haarat, takataskut ja vyölenkit ovat vahvistettua kangasta. Farkkumateriaali on kauttaaltaan hieman venyvää, mikä tekee housuista myös erityisen mukavat. Lisäksi lahkeissa on tyylikkäät heijastinnauhat parantamassa näkyvyyttä pimeällä.

Kiitokset Cycleinhel-blogille aiheesta!

Martti Tulenheimo

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

6 thoughts on “Eläköön, pyöräily valtavirtaistuu!

 1. Mistäs noita saa ostaa? Multa oli mennyt ohi koko Cycle in Hel – aktivoituminen… eihän se ole edes tuossa sivupalkin blogscrollissa.

 2. Veikkaisin, että ainakin Keskuskadulta, Mikonkadulta ja Kampin yläkerroksen kaupoista. Saisko blogirolliin Cycleinhelin ja samalla ton Fillari-lehden foorumin pois? (Se on koko ajan ylimpänä, koska se on foorumi eikä blogi.)

  1. Harvoin olen niin muodin perään, mutta nämä byysat alkoi oikeasti houkutella.

   Malli on ”511 Skinny Commuter” saa myös hiekanvärisenä ja polven yli pitkänä ja myös joku pyöräilijöille suunnattu farkkurotsi löytyy. Farkkujen hinta rapakon takana 78$

   http://us.levi.com/product/index.jsp?productId=11628403

   Ilmeisesti tuote ei näillä näkymin ole Eurooppan markkinoilla. ”Available from this week in the US, the line won’t be made available in Europe for the time being.” http://www.bikeradar.com/news/article/levis-to-release-bike-commuting-clothing-range-31035/

 3. ja jos sais vielä tämän..
  http://kevyempiliikenne.blogspot.com/
  napakkaa asiaa autoistuneesta tampereesta. Todella leppoisaa luettavaa..

  Kuka mahtoi tehdä ”neljäs linja” blogia?? Aikoinaan todella hyviä juttuja, mutta nyt harmiksi täysin poissa 🙁

  1. Molemmat toiveet toteutettu. Martti voi adminina ”linkit” -osiosta lisätä/poistaa jatkossa. Muitakin toiveita otetaan vastaan.

Kommentoi