Helsinki

Blogeja pyöräilystä

torstai, 4. elokuuta 2011

Viimepäivinä olen lisäillyt peräti kolme uutta blogia oikean reunan blogrolliin. Uusia tulokkaita ovat taittopyöräblogi Pienet Pyörät, napakkaa asiaa autoistuneesta Tampereesta kirjoittava Kevyempi liikenne, sekä tyylillä pyöräilyn ilmiöistä kirjoittava Helsinkiläinen Cycleinhel. Kiitokset blogivinkeistä Timolle, Jarille ja Martille! Jos muilla on blogivinkkejä, niin laittakaa ihmeessä kommentteihin.

King of the Lane

Noin vuosi sitten elokuussa aloin virittelemään Fillariblogaajien kokoontumisajoja, mutta idea taisi silloin ainakin osittain kuivua kasaan, olisiko tänä vuonna uutta intoa tavata pyöräblogaajien kesken reaalimaailmassa?

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

8 thoughts on “Blogeja pyöräilystä

  1. Ehdottomasti kyllä, näin nuorekkaaseen joukkoon tarvitaan ilman muuta Täti ja sen Apukuski 🙂 Selinin Peteriä mukaellen, pyöräilyperheen syli on suuri, lämmin ja avoin.
    Kokoontumisajot ja hauskat arkireissut ovat asioita, joista kadehdin italialaisia siskojani ja syytän vain itseäni. Kiva, että yrität muuttaa ajatukset toiminnaksi ja sanat lihaksi 😉 Itse olen luvannut yrittää viritellä työpaikalla urbaania pyöräretkeilytoimintaa, eihän Orvokkini toki ole ainoa pyörä telineessä.
    Jos ymmärsin oikein, on aika ja paikka avoin… sen kun rohkenisi päättämään niin muu hoituu kyllä.

    1. Hei mip63! Jep aika ja paikka on vielä avoin, ehdotuksia otetaan vastaan. Koko konsepti ei muutenkaan ole sen enempää kirkastettu, kuin että nähdään blogaajien kesken ja otetaan pyörät mukaan. ”Urbaani pyöräretki” terminä kuulostaa sopivalta, voisi ajella jonkin rinksan ja sitten pyshtyä esim. johonkin kahvilaan tai ravintolaan vaihtamaan kuulumisia.

    1. Tuo tilaisuus saattaapi tuoda minutkin Helsinkiin, voisihan sitä sen jälkeen polkaista johonkin, jos muulle porukalle sopii.

Kommentoi