Tampere

Tampereen kaupunkifillari lähtee tästä

perjantai, 29. kesäkuuta 2012

Kaupunkifillari toi Helsinkiin uuden vaihteen pyöräilyn edistämiseen jo vuosia sitten. Viime vuonna poljettiin liikkeelle Jyväskylän kaupunkifillari ja nyt pyöräilypoliittinen blogi saapuu Tampereelle.

Tervetuloa keskustelemaan siitä kuinka Tampereesta tehdään hyvä pyöräilykaupunki. Jos tunnet sisälläsi pyöräilypoliittisen roihun ja haluat kirjoittaa tähän blogiin, niin ota rohkeasti yhteyttä. Aloitamme blogin kolmen kirjoittajan voimin, mutta lisää väkeä sopii mukaan.

Matti Koistinen

Pyöräilen arkisin, lomalla ja urheiluksi. Pyöräilypolitikoin harrastukseksi. Tampereen polkupyöräilijöiden hallituksen puheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta

5 thoughts on “Tampereen kaupunkifillari lähtee tästä

  1. Mahtavaa Tampere mahtavaa! Yhteistyötä kaupunkien pyöräilynedistäjien kesken voisi harjoittaa mm. tekeillä olevan valtakunnallisen pyöräräilyn ja kävelyn suunnitteluohjeen kommentoinnissa… HePo ja Jyps ovat jo kimpassa, jos Tre haluaa liittyä mukaan , niin meiliä minulle antti.poikola A gmail.com

  2. Kiitokset vaan Antti teknisestä ja henkisestä tuesta. Mun käsityksen mukaan me olemme liittymässä mukaan kommentointiin. Varmistan vielä Sannalta asian.

  3. Hei,

    erinomaisen hienoa, että Kaupunkifillari laajenee Tampereellekin! Laitoin tuosta jo maininnan blogiin, ja jakelen FB-faneillekin jossain välissä vinkkiä. Siellä käsittääkseni on joitakin tamperelaisiakin.

    Jos kaipaatte jotain neuvoja, konsultaatiota tms, niin mielellämme Helsingissä autamme sen mitä voimme.

  4. Kiitokset Otsolle hyvästä pohjatyöstä. Antin kanssa olikin keskustelua, että voitaisiin pyöräilyasioissa tavata. Samalla olisi hyvä myös näitä kaupunkifillarijuttuja funtsia.

  5. On the Dashboard of Google Webmaster, it states, "Googlebot has successfully accessed your home page.Pages from your site are included in Google's index.", however, all my pages have vanished from Google Search. Should the Dashboard be ignored?

Kommentoi