Tampere

Työsuhdepolkupyöristä kokemuksia?

tiistai, 31. heinäkuuta 2012

On aika tavallista, että työntekijöitä palkitaan autopaikoilla tai työsuhdeautoilla. On myös työpaikkoja, jotka suosivat työsuhdepolkupyöriä. Onko sinulla kokemuksia tai mahdollisesti mallia aloitteesta, jollaisella tätä voisi levittää? Kommentit tänne tai email: ritva.asula-myllynen@tampereenseutu.fi. Kiitos!

Ritva Asula-Myllynen/TAPO ry

Ritva Asula-Myllynen

Työskentelen seutukoordinaattorina Tampereen Kaupunkiseudulla. Olen hallintotieteiden maisteri ja työni on aluekehittäjän monipuolisia kuntayhteistyön kehittämistehtäviä. Asun Lentävänniemessä ja harrastan pyöräilyn ja avantouinnin lisäksi maratonjuoksua Varalan maratonklubin jäsenenä ja toimin syksystä alkaen myös yhtenä maratonkoulun ohjaajana.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi