Yleinen

Helsingin ensimmäinen Winter Tweed Run

sunnuntai, 13. helmikuuta 2011

Helsingissä tänään järjestetty ensimmäinen Winter Tweed Run -pyöräilytapahtuma sujui 18 asteen pakkasesta huolimatta aivan erinomaisissa tunnelmissa. Aurinkoiselle Senaatintorille oli kokoontunut kolmisenkymmentä lämpimästi ja tyylikkäästi pukeutunutta fillaristia.

Tuomiokirkon edustalta edettiin rauhallisesti eteläisiä rantoja myötäillen hengästyttävän kauniita maisemia katsellen. Kulkue pysähtyi kahvila Regattaan nauttimaan kuumia juomia ja korvapuustia. Ajoreitti oli mainiossa kunnossa, paikoin suorastaan ylellinen. Matka sujui lämpimän auringon hivellessä kasvojamme myötäisessä tuulessa.

Mainion iltapäivän päätösjuhlallisuudet järjestetiin Kivihaantiellä Roadweirdoes Parkissa, jossa oli tarjolla hernekeittoa, makkaraa, juotavaa ja sauna sekä rupattelua, elävää musiikkia ja tanssia.

Loistavasti onnistuneen Helsingin ensimmäisen Winter Tweed Runin jälkeen oli puhetta toistaa mainio tapahtuma mahdollisesti vielä näillä lumilla – ja viimeistään kevään koittaessa lämpimällä säällä.

Helsinki Winter Tweed Run 5

Helsinki Winter Tweed Run 7

Helsinki Winter Tweed Run 1

Helsinki Winter Tweed Run 3

Helsinki Winter Tweed Run 12

Helsinki Winter Tweed Run 9

Helsinki Winter Tweed Run 8

Helsinki Winter Tweed Run 11

Helsinki Winter Tweed Run 14

Helsinki Winter Tweed Run 22

Helsinki Winter Tweed Run 15

Helsinki Winter Tweed Run 16

Helsinki Winter Tweed Run 18

Helsinki Winter Tweed Run 21

Lisää kuvia tapahtumasta ainakin täällä, täällä, täällä ja aivan erityisen hienoja kuvia täällä.

Martti Tulenheimo

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

3 thoughts on “Helsingin ensimmäinen Winter Tweed Run

  1. Kivoja kuvia, hyvännäköinen meininki. Ehkä seuraavalla kerralla pääsis itsekin mukaan…

  2. Komppaan Teppoa kuvien hienoudesta ja myös siitä, että ehkä ensikerralla itsekin mukana. Noilla kuvilla voisi olla kansainvälistäkin vetovoimaa, jos meillä olisi jo se cycle chick Helsinki tai vastaava…

Kommentoi