Yleinen

Thomas ja Helene

torstai, 17. joulukuuta 2009

“Traveling slowly, taking time to discover landscape and people, offering free time, exploring this huge area called Europe and its cycle facilities, and sharing our discoveries That’s our project in few words”

Thomas and Helene promoting their European bike tour
Thomas and Helene promoting their European bike tour

Ranskalaiset Thomas Michel ja Helene Roisille aikovat ensivuonna tutkailla Eurooppalaista pyöräilykulttuuria ja pyöräilyoloja kuusi kuukautta (huhti-lokakuu) kestävällä 7000 kilometrin matkallaan. Alustavien suunnitelmien mukaan 17 eri maahan ulottuvalla matkaltaan he tekevät videon, lehtiartikkeleita, kirjoittavat blogia ja julkaisevat vertailevan tutkimuksen pyöräilyoloista.

Välittämässään sähköpostiviestissä ja pienessä kalvoesityksessä he kertovat haluavansa tavata eri maiden polkupyörälaisiä, joten eiköhän meidän pyöräilytyöryhmä ota heidät ilolla vastaan Helsinkiin, joka ainakin toistaiseksi näyttää kuuluvan reittisuunnitelmaan.

Matkan edistymistä ja ilmeisesti valmisteluakin voi seurata tammikuusta alkaen osoitteessa: http://rouleurope.free.fr

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi