Töölönlahden rantaraitin graniittinen keskikoroke on ja pysyy

keskiviikko, 13. huhtikuuta 2011

Yleisten töiden lautakunta muutti tiistaina yksimielisesti katu- ja puisto-osaston tekemää Hesperianpuiston suunnitelmaa niin, että Töölönlahden rantareitin kivipaadet säilytetään erottamassa pyöräilyä ja jalankulkua.

Reitin paikkaa siirretään rannan eroosion ja istutettavan puurivin vuoksi muutamalla metrillä, mutta paadet siirtyvät reitin mukana.

Onneksi järki voitti tällä kertaa. Prosessi alkoi jo joulun tienoilla 2009 ja lopullinen päätös nuijittiin nyt pääsiäisen korvilla 2011. Valmista tuskin tulee ennen vuotta 2013.

Martti Tulenheimo

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

9 thoughts on “Töölönlahden rantaraitin graniittinen keskikoroke on ja pysyy

1. Hienoa! Tosin jotenkin minua ei yllättäisi yhtään että joku virkamies yrittäisi tästä huolimatta lähteä sooloilemaan ja ilman jatkoseurantaniuhoilua seuraava havainto asiasta olisi kun paadet on nostettu irti ja asvaltti timangileikattu sitä tasaista kiveystä varten…