Yleinen

Pyöräilijä presidentiksi

maanantai, 23. tammikuuta 2012

Nyt on kaksi viikkoa aikaa tehdä isoja ja pieniä tekoja sen eteen, että Suomeen saadaan pyöräilevä presidentti. Ensimmäisen kierroksen kampanjoinnin käydessä kuumimmillaan pyöräblogaaja mip63 selvitti ehdokkaiden suhdetta pyöräilyyn. Silloin kilvassa mukana olleista ehdokkaista Haavisto, Arhinmäki ja Essayah sanoivat pyöräilevänsä. Nyt jäljellä on enää yksi pyöräilijä eli Haaviston Pekka.

Reilu miljoona ääntä lisää ensimmäisen kierroksen saaliiseen on kova työ, mutta mahdollista. Pekan kampanjasivu ja lahjoitussivu (allekirjoittanut teki elämänsä ensimmäisen kampanjalahjoituksen 100€). Rahalla ei pyöräilevää presidenttiä tehdä, mutta siitäkin on apua.

Alle linkitetyssä Hesarin tekemässä UKK-kävelytestin haastattelussa Haavisto kertoo fillaroivansa paljonkin.

 

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

One thought on “Pyöräilijä presidentiksi

  1. Paluuviite: Onnenpäivä! | -mip-

Kommentoi