Yleinen

Sosiaalisen median palvelu pyöräilijöille

tiistai, 25. tammikuuta 2011

Käyttöliittymähahmotelma Logican laatimasta määrittelydokumentista.

Viime marraskuussa kirjoitin Logican ja Trafixin hankkeesta tuottaa pyöräilijöille suunnattu sosiaalisen median palvelu. Sittemmin minulla on ollut itsellänikin hieman sormeni pelissä hankkeessa: ”Antti Poikola ja Janne Nurminen HILA Open Oy:stä ovat avustaneet meitä laatimalla selvityksen palvelun teknisistä ja toiminnallisista tarpeista”.

Nyt (perjantaihin 4.2. saakka) kerätään tehostetusti kommentteja pyöräilijöiltä, jonka jälkeen palvelun toteutus alkaa täydellä tohinalla Logican päässä.

Alla on Leena Gruzdaitiksen välittämä kommenttipyyntö, jota saa vapaasti levittää.

.


Hei,

Pyöräily ja sosiaalinen media -hankkeen blogiin on juuri lisätty uusi postaus otsikolla ”Määrittelydokumentin (v.1.0) esittely”.

Määrittelydokumenttiin liittyen järjestämme nyt tehostetun kommenttikierroksen siten, että julkaisemme tämän ja ensi viikon aikana viiden blogipostauksen sarjan määrittelydokumentin eri osioihin ja palvelun eri toimintoihin keskittyen. Blogipostausten sarjan julkaisuaikataulu on esitetty tuoreimmassa postauksessa. Tätä viiden blogipostauksen sarjaa voi kommentoida 4.2. asti, johon mennessä saadut kommentit ehdimme vielä huomioida palvelun pilotin toteutuksessa.

Tarkoituksenamme on saada kattavasti kommentteja erityisesti pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Lahden pyöräilijöiltä ja toivoisimmekin teidän välittävän viestiä edelleen tuntemillenne pyöräilystä kiinnostuneille henkilöille ja tahoille.

Käykää tutustumassa uuteen postaukseen, seuratkaa postausten sarjaa ja osallistukaa kommentointiin!

Terveisin,

Leena Gruzdaitis, Trafix Oy
DI, Liikennesuunnittelu
gsm: +358 40 778 6714
leena.gruzdaitis[a]trafix.fi

.

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

One thought on “Sosiaalisen median palvelu pyöräilijöille

Kommentoi