Yleinen

Pyöräily ja sosiaalinen media -projekti

maanantai, 22. marraskuuta 2010

Tähtäimessä on siis toteuttaa yhteisöllinen nettipalvelu, jossa pyöräilijät voivat jakaa paikkaan sidottua pyöräilyaiheista tietoa muiden pyöräilijöiden kanssa kartan avulla. Tietoja on tarkoitus hyödyntää myös kevyen liikenteen reittioppaissa. Palvelusta tulee koko maan laajuinen sisältäen siis koko maan kattavan kartan.

Liikkumisen ohjauksen ohjelman puitteissa ollaan suunnittelemassa siis koko maan kattavaa pyöräilijöiden nettipalvelua, jonka toteutukseen pääsee vaikuttamaan nyt. Hanketta voi seuta blogista, josta tähän mennessä löytyy ideakuvausta, hankeaikataulua ja sen sellaista.

Tämä tuntuu sellaiselta hankkeelta, josta voi tulla hemmetin hyvä tai hemmetin huono. Hyvä siitä tulee, jos se pohjautuu ihmisten todellisiin tarpeisiin, eli mitä toivoisit valtakunnalliseltä pyöräilyn yhteisöpalvelulta?

.

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

2 thoughts on “Pyöräily ja sosiaalinen media -projekti

Kommentoi