Yleinen

Kaupunkifillarin kävijämäärät kasvussa

keskiviikko, 10. marraskuuta 2010

Kaupunkifillarin kävijämäärät kasvavat sellaista vauhtia, että niistä on kiinnostavaa jakaa tietoa myös lukijoillemme. Viimeisen kuukauden aikana (10.10.-9.11.2010) blogia on luettu lähes 4000 kertaa.

Suurin osa lukijoistamme (1776 käyntiä, eli 46,5 % kaikista kävijöistämme) saapuu Kaupunkifillariin viittaavien sivujen kautta. Viittaavia sivuja on yhteensä 61 ja niistä ehdottomasti merkittävin on Facebook-sivumme, jonka kautta lähes puolet (yhteensä siis noin 25 %) lukijoista on tullut blogiimme.

Noin joka neljäs lukija (909 lukukertaa) saapuu Kaupunkifillariin hakukoneiden kautta. Suoraa liikennettä sivuille on 17,6 prosenttia (673 käyntiä) kaikista käynneistä. Loput 459 käyntiä (12 %) on ”muuta liikennettä”.

Keskimääräinen Kaupunkifillarissa käytetty aika on kaksi minuuttia 50 sekuntia käyntiä kohti. Päivässä kävijöitä on keskimäärin 125.

Kiitos kaikille lukijoillemme oikein paljon, että luette Kaupunkifillaria! Teidän ansiostanne blogin pitäminen on hyvin motivoivaa puuhaa. Lähiaikoina luvassa on tietoa Kaupunkifillarin pikkujoulusta. Pysykää kanavalla!

Martti Tulenheimo

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

6 thoughts on “Kaupunkifillarin kävijämäärät kasvussa

 1. Kiitoksia tästä infosta, on kiva tietää vähän minkäkokoisia pyöräblogeja kotimaasta löytyy, varsinkin näin uutena pyrkyrinä. Meillä menee varmaan tällä viikolla 6000 kuukausikävijän raja rikki ja kasvuprosentit on edelleen kolminumeroisia.

  Erittäin totta tuo motivaation kasvaminen kyllä, huomattavasti siistimpää kirjottaa kun saa ihmisiltä palautetta ja näkee mainintoja muissa blogeissa tai saiteilla 🙂

  1. Markus, tuollaiset kävijämäärät ovat melko hyvä saavutus noin lyhyessä ajassa. Toivottavasti kasvu jatkuu.

   Pitää varmaan jossain vaiheessa avata Pohdiskelevan liftarinkin kävijätilastoja.

  1. Se 6000 menikin rikki jo tänään, 6046 on nyt uutena ennätyksenä kuukaudessa.

   Suomesta on tullut ~1800 ihmistä, loput ~4200 muualta maailmasta, päämarkkinoina USA, Englanti ja Australia. Kanukit ja kirjoittajakollegan Belgia seuraavat perässä.

   Kasvu näyttää jatkuvan ainakin toistaiseksi, kiitos meidän erinomaisen hakukonenäkyvyyden. Google sanoo, että jo yli 5600 linkkiä osoittaa meidän sivulle, joka on ihan naurettavan paljon.

 2. Joo, ja tarkoitus olisikin välittää viestiä härmäläisille blogaajille, että jos haluavat jossain englanniksi kirjoittaa vierasblogaajan muodossa, niin meille saa tulla ihan vapaasti. Siitä sitten linkit takaisin omaan blogiin niin kaikki saavat omansa.

  Meillä aloittaakin kohta ensimmäinen naispuolinen kirjoittaja! 🙂

Kommentoi