Yleinen

Fillariblogaajia

maanantai, 9. elokuuta 2010

Fillarilla-blogin kirjoittaja Timo Seppälä tarttui ideaani pyöräilyblogaajien tapaamisesta ja kirjoitti aiheesta ”Fillariblogaajien kokoontumisajot”.

Itselläni ajatus ehti pyöriä päässä jo puolitoista vuotta, kun taannoinen Kaupunkifillari-postaus herätti sen suuntaista keskustelua. Lähetin sitten meilitse viestiä muutamille pyöräilyaiheisten blogien kirjoittajille, joiden meiliosoitteet löysin.

Ajatuksena olisi siis tavata ja sitä myöten ehkä ensin löyhästi linkittyä ja kuka tietää myöhemmin tiiviimminkin verkostoitua. Alustavan kiinnostuksensa on ilmaissut

Miltä tällainen kuulostaa? Jos olet fillariblogaaja, niin kiinnostaako? Mitä muita pyöräaiheisia blogeja luette, ketä kannattaa kutsua mukaan kokoontumisajoihin?

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

4 thoughts on “Fillariblogaajia

  1. Ei nyt blogiasiaa, vaan irkkiä: mainostuksena kaikille pyöräpolitiikasta kiinnostuneille irkkaajille #kaupunkifillari IRCNetissä. Kanavalla ei toistaiseksi ole mitään syvempää tarkoitusta, ompahan vaan paikka hengailla ja puhua aiheesta.

    Irkki on siis reaaliaikainen tsätti. Vähän kuin facebookissakin, patsi monen hengen, eikä sitä tarvitse tehdä aina selaimella.

    Irkkiä tuntemattomille: helpoin tapa kokeilla on käyttää web-irkkiä http://webchat.xs4all.nl. Siinä vaan ”channel” kohtaan #kaupunkifillari ja menoksi. Pitkän päälle kannattaa käyttää jotain asiakasohejlmaa, mutta se on helpompi neuvoa kanavalla.

  2. Kokoontumisajojen päivämääräksi tuli sovittua lauantai 18.9. Helsingissä illalla, sen tarkempaa suunitelmaa ei vielä ole, mutta laittakaahan rasti kalentereihin, jos kiinnostaa tulla mukaan.

    Kiitos Mari Koo vinkistä, tuo olikin uusi tuttavuus.

Kommentoi