Yleinen

Kolmikaistainen tie

sunnuntai, 20. kesäkuuta 2010

Meppel, Hollanti 20.6.2010 Kuva: Antti Poikola
Meppel, Hollanti 20.6.2010 Kuva: Antti Poikola

Omalta osaltani pyöräreissu alkaa olla takana ja siirryn liikkumaan raiteilla, jotta ehdin maanantai-illaksi Köpikseen, jossa alkaa tiistaina kansainvälinen Velo-city 2010 -konferenssi. Tänään tuli koettua käsikäyttöinen polkupyörälossi, jota paikallinen lossivahti kiskoi, kun kutsukelloa soitti. Kasnaalin ylitys kustansi 60 senttiä/matkustaja ja oli varsin viehättävä kulttuurikokemus. Mitä tulee kuvasta mieleen?

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

One thought on “Kolmikaistainen tie

  1. Tulee mieleen se, että Helsingissä on siirrytty vuoden sisällä käyttämään vakiona punaista asfalttia pyöräväylien merkintään. Kunhan vielä päästään yhdistetyistä ”kevyen liikenteen” väylistä eroon, selkeytyy kulku jo paljon. Tehtävää kentällä riittää varmasti noin kymmenen vuoden edestä pelkästään Helsingissä.

Kommentoi