Yleinen

Pyöräilyaiheiset tyyliblogit lyöttäytyvät yhteen

perjantai, 5. helmikuuta 2010

Jokainen joka on joskus lukenut yhtkäkään pyöräilyaiheista blogia on varmasti törmännyt kööpenhaminalaiseen Copenhagenize-blogiin. Pyöäräilyä, muotia, politiikkaa ja kaikkea niiden väliltä yhdistelevä lifestyleblogi on Kaupunkifillarin pitäjien ehdoton suosikki kaikkien lukuisten pyöräilystä kirjoittavien blogien joukossa.

Copenhagenizen ja sen Copenhagen Cycle Chic -sisarsivuston innoittamia tyyli- ja pyöräilyblogeja löytyy jo ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Etelä-Amerikkaa, Japania, Uutta-Seelantia ja Indonesiaa myöten. Suomesta katsottuna lähin genreä edustava blogi on eestiläinen Cycle Chic Estonia.

Nyt pyöräilystä ja tyylistä kirjoittavat blogit on pantu kätevästi kartalle. Bicycle Style Network -niminen Google mapsilla toteutettu sivu listaa kymmeniä kiinnostavia blogeja. Suosittelemme tutustumaan! Ehkäpä joku tai useammat innostuvat toteuttamaan samanlaisen blogin Helsingissä tai muualla Suomessa. Jäämme odottamaan innolla.

Martti Tulenheimo

Kaupunginparantaja. Kaupunkifillarin perustaja. Tuottaja ja Helsingin polkupyöräilijät (HePo) ry:n järjestökoordinaattori. Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan jäsen. Pyöräliiton varapuheenjohtaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

6 thoughts on “Pyöräilyaiheiset tyyliblogit lyöttäytyvät yhteen

  1. Sain tänään yhteydenoton blogin ulkopuolelta. Kiinnostusta helsinkiläisen skeneblogin perustamiseen on. Projektia hahmotellaan. Valokuvauksesta kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuudestaan osallistua projektiin.

  2. Oma Fillarilla-blogini sisarblogi Helcycles on pyrkimys tuohon suuntaan, mutta tuulen ja tuiskun keskellä hieman vaiheessa. Kehitystä odotettavissa keväämmällä.

  3. Propsit Helcyclesille! Jatka hyvää työtä. Meidän kelailumme uuden blogin suhteen ovat tällä hetkellä, että siitä tulee yksinomaan ”tyyliin” keskittyvä valokuvablogi. Tarkoitus on aloittaa kevään aikana.

  4. Kiitoksia. Itselläni on hieman kesken vielä tuon Helcyclesin linjaus. Olen kyllä pitkään pohdiskellut Cycle Chicin kaltaista tyyliblogiakin, mutta resurssit eivät ole ihan riittäneet. Ole kyllä kiinnostunut osallistumaan projektiin, mikäli porukkaa ei ole jo liikaa.

  5. Porukkaa ei ole ikinä liikaa! 😀 Voin vaikka infota lisää, kun saamme jotain konkreettista aikaan. Nyt pohditaan vielä nimeä. Ehdotukset ovat tervetulleita. Ja sehän ei tietty haittaa, vaikka blogeja olisi useampiakin. Syntyy pientä skenen tunnelmaa…

Kommentoi