Törmäyskurssilla

maanantai, 20. lokakuuta 2008


Kluuvikadulla on sattunut valitettava pyöräilijän ja jalankulkijan yhteentörmäys, jonka seurauksena jalankulkija on kuollut. Ensimmäisen lauseen kirjoitettua olen tilanteen vakavuuden takia sanaton. Olen jo pitkään pelännyt pahinta ja nyt se tapahtui.

Esitän syvimmät osanottoni uhrin omaisille omasta ja kaikkien kaupunkipyöräilyä tukevien puolesta, tämä ei totisesti ole tarkoituksemme.

Toiveeni on, että jokainen pyöräilijä pysähtyy tapauksen johdosta miettimään omia ajotapojaan, jos korjattavaa on, niin nyt on hyvä hetki muutokselle. Itsereflektion jälkeen voimme yhdessä sovussa jalankulkijoiden kanssa jatkaa työtä kevyen liikenteen turvallisuuden parantamiseksi.

Antti Poikola

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi