Yllätyspalkintoja Helsingin pyöräilijöille autottomana päivänä

perjantai, 19. syyskuuta 2008

Helsingin vihreiden pyöräilytyöryhmä jakaa ilmaisia arpoja pyöräilijöille viikonloppuna 20.-21.9.2008 Helsingissä. Kiitämme stadissa pyörällä liikkuvia ja arvomme yllätyspalkintoja Euroopan autottoman päivän kunniaksi.

Voiton voit tarkistaa autottomana päivänä ma 22.9.2008 tältä nettisivulta. Anna samalla ehdotuksesi pyöräilyolojen parantamiseksi Helsingissä. Toimitamme palautteen edelleen oikeaan osoitteeseen.

Palkintoja tempaukseen ovat lahjoittaneet Bike Company, BikePlanet, Greenbike, Kumiluoti, Mountain Bike Shop, Pyörähuolto.com ja Suomen Urheiluaitta. Lämpimät kiitokset näille kumppaneille!

One thought on “Yllätyspalkintoja Helsingin pyöräilijöille autottomana päivänä

  1. Pyöräilijät ovat ottaneet todella positiivisesti vastaan jakamani arvat (ainakin heti, kun olen ymmärrettävästi selvittänyt, ettei arpa maksa mitään). Toivottavasti saamme tukun hyviä ehdotuksia pyöräilyolojen parantamiseksi.

    Helsingin Pyöräilyn kaksinkertaistamisohjelman tarkistusvaiheessa vuonna 2003 kaupungin Sykkeli-työryhmä keräsi vastaavalla tavalla pyöräilijöiden mielipiteitä. Silloin tuloksena oli 370 mielipidettä tai ehdotusta. Katsotaan paljonko tällä kertaa saadaan ja onko toivomukset samanlaisia, vai onko viidessä vuodessa asiat muuttuneet.

Kommentoi