Työsuhdepyörä

tiistai, 9. syyskuuta 2008

Käsittääkseni Bikeplanet on ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa yrityksille työsuhdepyöriä. Minua kiinnostaisi kuulla, miten tämä loistava liikeidea on syntynyt, onko mallia otettu kenties ulkomailta, miten homma on lähtenyt käyntiin (ehkä jotain tilastoja), mikä on ollut yleisesti vastaanotto (haasteet ja riemun hetket). Lähetin Bikeplanettiin kyselyn, josko joku heistä pääsisi pyöräilyryhmän järjestämään tilaisuuteen joskus kertomaan työsyhdepyörästä tai jos me voisimme mennä Bikeplanettiin haastattelelukäynnille. Pyyntöön vastattiin pikaisesti ja torstaina 11.9. olen menossa tapaamaan työsuhdepyörien markkinapäällikköä. Kerron kuulumisia täällä blogissa sitten.

Tarinaa ja käyttökokemuksia työsuhdepyörästä voi lukea Talouselämän artikkelista 23.3.2007.

Vinkkejä työmatkapyöräilyyn yleensä löytyy fillarilehden forumilta.

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi