Helsinki

Kaupunkifillari kulkee Helsingissä

sunnuntai, 24. elokuuta 2008

Hei! Tämä on Helsingin vihreiden pyöräilytyöryhmän blogi.

Olemme pyöräilykulttuurin puolestapuhujia. Autamme poliitikkoja tekemään pyöräilyn kannalta fiksuja päätöksiä. Osallistumme erilaisiin pyöräilytapahtumiin ja järjestämme niitä aika ajoin itsekin.

Meillä ei vielä ole kaikkea maailman pyöräilyviisautta hallussa. Heitä siis oma panoksesi kommentoimalla.

3 thoughts on “Kaupunkifillari kulkee Helsingissä

 1. Iloisia uutisia kaikille pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille!

  12.8. perustettiin Helsingin Vihreiden alaisuudessa toimiva pyöräilytyöryhmä. Ryhmän tarkoitus on parantaa kotikaupunkimme pyöräilyoloja politiikan keinoin. Ryhmän yhteyshenkilönä toimii Antti Poikola. Muita ryhmän jäseniä ei erityisesti nimetä, vaan toiminta pyritään pitämään mahdollisimman avoimena ja epäbyrokraattisena.

  Jotta avoimuus ja osallistavuus säilyisi, kaikki keskustelu käydään parhaan mukaan blogissa, vaikka työryhmä saikin automaattisesti oman sähköpostilistan. Työryhmän kummina toimii Kimmo Helistö. Työryhmien yksi tarkoitus on toimia valtuustoryhmän tukena.

  Työryhmä starttaa toimintansa syyskuun alussa järjestettävällä keskustelutilaisuudella pyöräilyn ongelmista ja ongelmien ratkaisumahdollisuuksista. Tilaisuuteen kutsutaan vihreitä vaikuttajia ja vihreitä pyöräilystä kiinnostuneita ja tietäviä aktiiveja sekä kaupungin edustajia kriittisimmistä virastoista.

  Ryhmän seuraava tapaaminen on autottomana päivänä 22.9. kriittisen pyöräretken jälkeen klo 19:30 Cafe Lasipalatsissa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita!

  Tervetuloa siis mukaan toimintaan!

Kommentoi