Jyväskylä

Naurattava/naurettava matka -kampanja 20.9.–6.10.

keskiviikko, 18. syyskuuta 2013

Naurettava/naurattava matka -kampanja käynnistyy Jyväskylässä perjantaina 20.9. Kampanja sisältää kaksi kilpailua, joista molemmista voi voittaa Christiania-lastipyörän. Kerää kuusi tarraa kampanjassa mukana olevista liikkeistä ja/tai kerro tarinasi naurettavan lyhyestä automatkasta 20.9.–6.10!

Kampanjan Naurettava matka -osion alkuperäinen idea on lähtöisin Malmöstä, jossa järjestettiin suurella budjetilla ”Inga löjliga bilresor”. Kampanjan aikana malmöläiset kertoivat mm. naurettavan lyhyistä automatkoistaan ja kampanjan järjesti muuta pyöräilyyn kannustavaa toimintaa. Kampanjan aikana alle 5 km automatkojen osuus saatiin laskettua 50 prosentista 38 prosenttiin! Kampanjamme Naurattava matka -osiossa taas kannustetaan ihmisiä fillaroimaan kauppaan, töihin ja harrastuksiin keräämällä kuusi tarraa osallistumiskorttiin.

Naurettava

Naurattava/naurettava matka -kampanja toteutetaan osana Sitran ja Jyväskylän kaupungin Kohti resurssiviisautta–hanketta. Kokeilun järjestää JYPS ry.

www.naurettavamatka.fi

www.facebook.com/naurettavamatka

Kommentoi