Jyväskylä

Kaavakoulu keskiviikkona 20.2. klo 17–19:30

keskiviikko, 20. helmikuuta 2013

JYPS järjestää vuoden toisen kaavakoulutapaamisen keskiviikkona 20.2. klo 17–19:30 kahvila Wilhelmiinan konditoriassa (Asemakatu 3).

Kaavakoulut ovat kaikille pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille suunnattuja tutustumis-, keskustelu-, koulutus- ja vaikuttamistilaisuuksia. Kaavakouluissa käydään läpi ajankohtaisia pyöräilyyn liittyviä liikenne- ja kaavoitussuunnitelmia sekä kuullaan mahdollisesti alustuksia niistä, keskustellaan pyöräilyolosuhteista sekä pyritään löytämään keinoja pyöräilyn edistämiseksi.

Asialistalla tällä kertaa mm. Jyväskylän pyöräväylien tavoiteverkko, pyöräparkkien putsaustempaus, pyöräilyaiheinen koulutus- ja keskustelutilaisuus poliitikoille, Seminaarinmäen liikennesuunnitelma, baanakuulumiset, Laukaantien tiesuunnitelmat ja kevään Pyöräilyviikko.

Kahvitarjoilu JYPS-jäsenille – tervetuloa!

Lisätietoja kaavakouluista löytyy JYPS:in sivuilta täältä.

Kommentoi