Yleinen

Kaavakoulun ohjelma

maanantai, 11. kesäkuuta 2012

Tämä artikkeli tuli julkaistua virheellisesti Helsingin Kaupunkifillarissa ja se on nyt SIIRRETTY JYVÄSKYLÄN KAUPUNKIFILLARIINhttp://jkl.kaupunkifillari.fi/blog/2012/06/11/kaavakoulun-ohjelma/ (tänne ohjaavia linkkejä on kuitenkin jo levitelty, joten jätän tämän maamerkiksi ja muistoksi virheestäni) -pahoitteluni, Antti Poikola

Tulevana keskiviikkona 13.6. klo 18-20 järjestetään HUB Jyväskylän tiloissa (Gummeruksenkatu 9 B 10) pyöräilyvaikuttamiseen liittyvä keskustelu- ja koulutustilaisuus nimeltä ”Kaavakoulu”. Tilaisuus toimii samalla epämuodollisen jyväskylän pyöräilijöitten liikenneryhmän aloitustapaamisena. …

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

2 thoughts on “Kaavakoulun ohjelma

Kommentoi