Yleinen

Työpaja »kolmio«-yhteistyöstä 11.1.

maanantai, 2. tammikuuta 2012

Onnellista uutta vuotta!

11.1. järjestetään työpaja pääkaupunkiseutupyöräilyn edistämisestä. Mukana ovat kolme avainryhmää: kansalaiset, virkamiehet ja poliitikot (»kolmiomalli«). Osallistujalukumäärä tulee olemaan jossakin 15 ja 30 välillä. Tarkoitus on löytää uusia yhteistyömuotoja mainittujen kolmen avainryhmän välillä, jotta pyöräilyolojen kehitys sujuisi nykyistä paremmin, niin kutsutulla »ihanneprosessilla«.

Keskeisiä ajatuksia ovat tasainen eri ryhmien edustus ja pieni työpajaan sopiva koko, minkä takia osallistujamäärä on valitettavasti rajallinen. Jos sinulla on ideoita, jotka haluaisit tuoda mukaan keskusteluun, ole hyvä ja ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä minulle mailin: niklas . woltjen <ät> helsinki.fi.

Tilaisuuden tiedot:
Keskiviikko 11.1. kello 16:00-18:00 Laituri (Kamppi-ostoskeskuksen vastapäätä Lasipalatsin lähellä).

2 thoughts on “Työpaja »kolmio«-yhteistyöstä 11.1.

Kommentoi