Yleinen

Helsingin Polkupyöräilijöiden puheenjohtajapaneeli

lauantai, 19. marraskuuta 2011

Saavuin juuri Helsingin Polkupyöräilijät ry:n 30-vuotisjuhlille.

Yksi juhlien pääohjelmanumeroista on HePon puheenjohtajien paneelikeskustelu, jossa pohditaan HePon roolia eri aikoina. Paneelissa ovat mukana nykyinen puheenjohtaja Janne Nurminen ja lisäksi kaikki ex-pj:t, paitsi USA:ssa nykyisin asuva Klaus Tuurala(pj. 2000-1997)! Otso Kivekäs toimii paneelin juontajana.

Paneeli on myös katsaus Helsingin pyöräilypolitiikan historiaan 30 vuoden ajalta. Taltioin videoinnin ja mikäli kukaan panelisteista ei vastusta, niin pyrin tekemään paneelista suoran verkkolähetyksen samaan tapaan, kuin aiemmin syksyllä ”Jalka Rattaalla” -seminaarista.

Pienellä varauksella siis tässä jonkin ajan kuluttua saattaa alkaa livelähetys HePo:n synttäreiltä. Kaupunkifirrarihan tempaisi HePo:n synttäreiden kunniaksi pienen jäsenhankintakampanjan.

Puheenjohtajagaala

Onnittelupuheenvuoro

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi