Jyväskylä

Jyväskylä cycles chic!

tiistai, 13. syyskuuta 2011

Pyöräilevä kaupunki on ihmisläheinen, elävä ja hengittävä. Pyörällä voit liikuttaa itseäsi tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Pyöräily voi olla sporttista, tyylikästä, eleganttia, leikittelevää, rentoa, omaperäistä tai vaikkapa vain käytännöllistä. Tavalla tai toisella se ilmentää omaa tapaamme olla ja elää osana kaupunkikulttuuriamme. Tyylejä on varmasti yhtä monia kuin on meitä pyöräilijöitäkin.

Vihdoinkin myös Jyväskylän pyöräilykulttuuria on alettu ikuistamaan Jyväskylä Cycle Chic -blogiin tanskalaisen pioneerisisarensa Copenhagen Cycle Chicin jalanjäljissä. Kotikaupungistamme löytyy upeita, mielenkiintoisia sekä persoonallisia pyöräilijöitä ja polkupyöriä, joita innokkaat valokuvantajat bongailevat ja kuvaavat blogiin. Tarkoituksena on siis ikuistaa lumoava sinä ja polkukulkuvälineesi kaupunkimme vilskeissä ja väreissä.

Siispä tervetuloa ihailemaan alkusyksyn aikana kerättyä kuvasatoa ja tulevia otoksia osoitteeseen jyvaskylacyclechic.wordpress.com

Kommentoi