Yleinen

Toinen pyöräilyilta tulee

tiistai, 14. kesäkuuta 2011

Toinen pyöräilyilta järjestetään tiistaina 21.06. kello 18. Paikka on Kupoli-niminen tila Uudessa Ylioppilastalossa Mannerheimintie 5 B, 7. krs. Tulokas, älä ole huolissasi! Tie sinne tulee tälläkin kerralla olemaan suorastaan päällystetty asianmukaisilla ohjeliuskoilla. Sisäänkäynti on tässä.

Illan pääaiheeksi on noussut palaute liikennesuunnitelmista: miten palautetta voi nykyään antaa, miten lähtee itse siihen, entä miten sitä voidaan kehittää?

Vielä nopeasti kuvaus ensimmäisestä pyöräilyillasta:
Perjantaina 27.05. järjestettiin ensimmäinen pyöräilyilta. Paikalla oli yhteensä 16 ihmistä. Eeva Luhtakallio piti esitelmän Los Angelesin pyöräilyliikkeestä CicLAviasta. Sitten kerroin itse omia ideoita miten pyöräilyä voitaisiin edistää, minkä jälkeen siirryimme yleiseen keskusteluun. Kiitettävää kyllä Helsingin kaupungin pyöräilyvastaavat Marek Salermo ja Niko Palo olivat myös paikalla ja kertoivat nykytilanteesta ja työstään.

Meillä on myös maililista (pyoraily-ilta -at- helsinki.fi). Sille liitytään lähettämällä maili osoitteeseen majordomo -at helsinki.fi jossa lukee subscribe pyoraily-ilta (aihekentän voi jättää tyhjäksi). Sitten saa mailin jonka linkkiä napsauttaa saadakseen ilmoittautumisvahvistuksen. Jos ilmenee ongelmia, voin lisätä sinut käsin.

(Mikä pyöräilyilta? Katso tässä.)

One thought on “Toinen pyöräilyilta tulee

Kommentoi