Helsinki

Kriittiset pyöräretket ovat uudistumassa

maanantai, 15. marraskuuta 2010

Tällainen viesti tavoitti minut sähköpostitse, Pyöräliiton infoboksin kautta ja löytyy myös Fillarifoorumilta, joten on varmaan ihan ok julkaista se täälläkin.

Kriittiseltä pyöräretkeltä 14.11.2009 Kuva: hugovk Flickr http://www.flickr.com/photos/hugovk/4152568209/

Kriittiset pyöräretket ovat uudistumassa. Tähän mennessä niitä on järjestänyt Helsingin yliopiston Maan ystävät, mutta koemme että jotta konsepti palvelisi paremmin tarkoitustaan eli vauhdittaisi Helsingin pyöräilyolosuhteiden kehitystä parempaan suuntaan, on aika tehdä Kriittisistä pyöräretkistä yhteisempi projekti.

Tämän vuoksi olemme kokoamassa uutta, avointa työryhmää jonka tehtävänä olisi Kriittisten pyöräretkien järjestämisen ja kehittämisen lisäksi pyöräilyn edistäminen myös muilla keinoin (lobbaus, kannanotot, tapahtumat tms.). Tähän ryhmään ja sen kokoontumisiin olisivat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, eikä se olisi millään tavalla Maan ystävien alainen, vaan yksinomaan pyöräilypoliittinen elin. Näin toivomme saavamme asian taakse enemmän asiantuntemusta, uusia ideoita ja näkökulmia sekä ahkeria käsiä – kaikkia tarvitaan jos pyöräilypolitiikka halutaan todella uudistaa!

Työryhmä kokoontuu näillä näkymin ensimmäisen kerran tiistaina 7.12. järjestettävän Kriittisen pyöräretken jälkeen Uuden ylioppilastalon Kupolissa. Jos haluat mukaan muttet pääse tuolloin paikalle tai jos sinulla on kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia asiaan liittyen, laita sähköpostia osoitteeseen a piste mauranen ät yahoo piste com.

terveisin,
Angi Mauranen
Helsingin yliopiston Maan ystävät

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

One thought on “Kriittiset pyöräretket ovat uudistumassa

Kommentoi