Kaupunkifillarin Wiki avattu

tiistai, 19. toukokuuta 2009

One thought on “Kaupunkifillarin Wiki avattu

  1. Huvikseni Googlasin, mitä löytyy sanoilla ”pyöräilypoliittinen ohjelma”. Aihe on selvästi huolestuttavan vähän käsitelty, sillä ensimmäisenä hittinä oli tämä Blogiartikkeli. Seuraavana löytyi onneksi jo painavampaa tavaraa, Helsingin Polkupyöräilijöiden kannanotto vuodelta 2008, jossa he vaativat hallitukselta pyöräilypoliittista ohjelmaa.

    Viimeistään vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeisissä hallitusneuvotteluissa pyöräily on nostettava vahvasti esille riippumatta siitä, onko vihreät silloin neuvottelemassa vai eivät. Jos joku tuntee pyöräilystä kiinnostuneita poliitikoita puolueesta riippumatta, niin minulle saa ilmiantaa heidät.

    Linkki HePo:n kannanottoon: http://www.hepo.fi/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=84&cntnt01returnid=81

Kommentoi