Helsinki

Pyöräily Hämeentiellä – vastaa kyselyyn!

maanantai, 23. maaliskuuta 2009

Helsingin Polkupyöräilijät ry. (HePo) kartoittaa kokemuksia pyöräilystä Hämeentiellä välillä Hakaniemi-Kurvi. Vastatkamme heille joukoin.

—CLIP—

Toivomme alueella asuvilta, työskenteleviltä ja Hämeentiellä muuten liikkuvilta pyöräilijöiltä tietoa tien käytöstä, turvallisuudesta ja mahdollisista onnettomuuksista. Kysely tarjoaa myös mahdollisuuden vapaaseen kommentointiin.

Vuonna 2008 HePo yritti monen muun järjestön kanssa vaikuttaa kaupunkisuunnittelulautakuntaan niin, että Hämeentie otettaisiin mukaan kantakaupungin pyöräteiden tavoiteverkkosuunnitelmaan. Lautakunta hylkäsi äänestyksen jälkeen toiveemme.

Kyselyvastausten pohjalta laadimme uuden kannanoton, jolla lähestymme kaupungin päättäjiä kehittämään Hämeentien pyöräilyolosuhteita.

Kysely on osoitteessa http://www.hepo.fi/ext/kysely/

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

2 thoughts on “Pyöräily Hämeentiellä – vastaa kyselyyn!

  1. Vaikee vastata tohon kyselyyn, kun pyörätien puutteen vuoksi en uskalla ollenkaan ajaa Hämeentietä Sörnäisistä Hakaniemeen, vaikka niin mielelläni pyörähtäisin kesäaikaan fillarilla Hakaniemen torilla Kumpulan kampukselta ruokkiksella. Ja mitä meinaa onko ajokortti? Mulla on, nutta 40 vuoteen en ole autoa ajanut.

Kommentoi