Jyväskylä

Talvipyöräilyä Jyväskylässä

maanantai, 8. joulukuuta 2008

Qik.com on palvelu, josta voisi olla hyödyllinen pyöräilyongelmien dokumentointiin. Ideana on, että käynnykkävideoita voi vaivattomasti lähetellä nettiin. Alla on esimerkki talvipyöräilystä Jyväskylässä.

Tässä on oma ensimmäinen testi, jonka aikaansaamiseen ohjelman asennuksineen ja alkuarvailuineen meni ehkä noin varttitunti.

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

4 thoughts on “Talvipyöräilyä Jyväskylässä

 1. Hieno homma! Näitä sivuja tarvitaan, kun kerrotaan päättäjille, suunnittelijoille ja kunnossapitäjille tiukoista tilanteista ja parannusehdotuksista. Otamme mielellämme lisää ”pintakuvaa” videoille niin pyörätuolin kuin polkupyörän näkövinkkelistä.

  terv Harri, Lauri ja muut avit
  http://www.avit.fi

 2. Ei taida näillä säillä riittää pelkkä kamerakännykän kaivaminen taskusta. Ainakaan itse en lähtisi kamera toisessa kädessä ottamaan mittaa loskaisesta tiestä. Mutta kai sen luurin voisi johonkin teipata niin että linssi osoittaa eteenpäin.

  Varmaankin tätä systeemiä voisi käyttää osana dokumentointikokonaisuutta. Nämä saa ilmeisesti helposti laitettua kartalle?

 3. Ois kiva kuulla kaupunkifillaristien kokemuksia tappajasepelistä. Auttaako pistosuojatut tai tiheesti nastotetut kumit välttämään jatkuvan paikkaamisen?
  ja kuinka usein teiltä suunnilleen renkaat puhkeaa?
  Ite kun olen aika tumpelo noissa paikkaushommissa ja kuitenkin mieli tekis satulan selkään talvisellakin kesäkelillä.

 4. Itse olen toista vuotta pyöräillyt Kumpulan-Kalasataman suunnalla töihin päivittäin, ja tavallinen pyöränrengas ei ole puhjennut vielä koskaan. Sepeliä ei näillä nurkilla taidetakaan käyttää. Paljon toisenlaisia tarinoita kyllä kuulee ja ongelma on todellinen.

Kommentoi