Autottoman päivä arpajaiset

sunnuntai, 21. syyskuuta 2008

Autottoman päivän kunniaksi Helsingin Vihreiden pyöräilytyöryhmä on menneen viikonlopun aikana ilostuttanut pyöräileviä kaupunkilaisia jakamalla 1000 arpalipukkeita. Tänään autottomana päivänä Helsingin polkupyöräilijöiden puheenjohtaja Petri Sipilä arpoo Kampanjaa tukeneiden pyöräliikkeiden lahjoittamia pyöräaiheisia palkintoja.


Voittonumerot julkistaan tällä sivulla maanantaina 22.9.2008 kriittisen pyöräretken jälkeen kello 19:00 illalla.

Voittonumeroita odotellessasi, voit jättää Kaupunkifillarin interaktiiviseen palautekanavaan ehdotuksesi siitä, miten kaupungistamme saataisiin parempi paikka pyöräilijöille! Ehdotukset voivat olla laajempialaisia tai ihan yksityiskohtaisiakin huomioita kunkin omilta pyöräreiteiltä (puuttuvia liikennemerkki, näkyvyyttä haittaava pusikko, vaarallinen risteys, korkea katukiveys…) Saadut ehdotukset toimitetaan kootusti eteenpäin oikeille tahoille.

Arvottavat palkinnot ovat!!
Pyöräilykypärä valinnan mukaan tavanomaisten kypärien joukosta
Trek interval2 -kypärä (lasten/nuorten XS-S)
Laser Blade -kypärä (52-56 cm)
Giro Skyline -kypärä (aikuisten 54-61 cm)
Crankbrothers PowerPump -pumppu.
Sisäkumit hybridiin tai maasturiin (700×25/35c)
585 mm perhostanko
Taakansidontanauhat
Nosaint-satula
Comus-pyörätyökalu (15 toimintoa)
Zafir-käsidynamovalaisin
NHL-pipoja
Kypärälukkovaijereita
Vaijeri- ja runkolukkoja
Taustapeiliä
Turvaviirejä

Helsingin Vihreiden pyöräilytyöryhmä kiittää kampanjaa tukeneita pyöräliikkeitä: Bike Company, BikePlanet, Greenbike, Kumiluoti, Mountain Bike Shop, Pyörähuolto.com ja Suomen Urheiluaitta. Lämpimät kiitokset näille kumppaneille!

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

Kommentoi