Tukholma markkinoi pyöräilyä pukumiehillä

keskiviikko, 23. syyskuuta 2009

Tukholman kaupungin pyöräilyn suunnitteluohjeiston kansi

Katsokaapas Tukholman kaupungin uuden pyöräilyn suunnitteluohjeiston kantta!

Juuri näin pyöräilyä pitää mielestäni jatkossa markkinoida täälläkin: trendikkäänä, tyylikkäänä ja tehokkaana tapana liikkua kaupungeissa.

Kaikella kunnioituksella himourheilijoita kohtaan,

Martti
joka veti puvun päälle kriittiselle pyöräretkelle

Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.

Lisää tältä kirjoittajalta / Kotisivu

6 thoughts on “Tukholma markkinoi pyöräilyä pukumiehillä

1. Vertailun vuoksi voi katsoa Liikenne- ja viestintäministeriön strategiaa, jonka kuvituksessa korostuvat lapset ja vanhukset, maalaismaisemat, ja pyöräilyn vaaroihin varautumin. Seassa on myös yksi kuva, jossa työikäinen henkilö on pyörän kanssa kaupungilla. Siinä pyörää talutetaan; kuten viime aikoina olemme oppineet, ei kaupunkialueella voida sallia sujuvaa pyöräilyä runsaan jalankulkijamäärän vuoksi.

2. Loistava idea! Tosin käytännön toteutuksen kannalta voisi olla parasta, jos yksi Kriittinen Pyöräretki omistettaisiin kokonaan pukuihin pukeutumiseen. Muutoin osallistujille lienee hankala viestiä toivotusta pukeutumisesta. Onkohan Liikkujan viikolla, eli Mobility Weekillä 16.–22.9. tulossa pyöräretkeä? Silloin kannattaisi täräyttää puvut päällä!!

Autoton päivähän on siis 22.9.